2016/11/20

Ami a 2015-ös évből kimaradt...

Az események sokasága miatt kissé hátérbe szorult ezekenek a közlése. Az önkéntesség népszerűsítésének feladatát 2015-ben is tejlesítettük. Önkéntes Pontunk integrált kézműves csoportjaink szorgalmasan, eredményesen és vidáman tevékenykedtek heti rendszeres összejöveteleiken Tordason, Válon és Kajászón. Nagy örömünkre ezekre a foglakozásokra jöttek Martonvásárról, Tabajdról és Baracskáról is, sőt még budapesti vendégünk is volt néha.
Szeptemberben végén, Budapesten, az Art Expo keretén belül 2 napra bemutatkozhattunk a nagyközönségnek is. Interaktív kiállításunk sikeres volt, ami további motiváció tevékenyéségeink folytatáshoz.
Egy igazán jól sikerült konferenciát is a magunkénak tudhattunk az ősz folyamán, ami a tordasi Értelmi Fogyatékosok Otthonában kapott helyet. Értékes és érdekes szakmai előadások mellett az önkéntesség témaköréből is új aspektusok kerültek előtérbe. Köszönjük a  budapestiTeszünk Klub képviselőinek az érdekfeszítő előadást.
Egészséges életmód és táplálkozás is volt a témáink között az ősz folyamán, amelyben igazi segítséget jelentett a VGKT Egyesület  elnöke és a tagok is.Köszönet érte.

 Majd következetek a megszokott téli programok: ajándék csomagolás a tordasi Otthon lakói részére, a vásárokon való segítség, egy jól sikerült Önkéntes világnapi ünnepség is december elején, és az Otthon karácsonyi ünnepén való segítség és szereplés is.
Köszönjük , kedves ÖNKÉNTESEK !

Nincsenek megjegyzések: