2015/07/18

Köszönjük! Irány Los Angeles !




 Mazsiról már több beszámolónkban írtunk.  Már biztosan kijut a Világjátékokra, Los-Angelesbe, sok ember segítségével. 


A " JÖVŐT NEKIK IS " Alapítvány Mazsi nevében  köszöni az adományokat és  a figyelmet !
Mazsit három helyszínre  hívták meg, de nagyon sok mérkőzés boldog részese volt!
Ping-pongozott Gánton, a Fecskepalotában, Tordason a Hangya Művelődési Házban és Martonvásáron a Béke utcába! Köszönet Ibolyának a szervezésért .

A kihívók neme, kora, élethelyzete a legkülönbözőbb volt, de egy dologban teljes azonosság jellemezte őket: hozzá akartak  segíteni egy értelmileg sérült sportolót  ahhoz, hogy eljusson élete legnagyobb versenyére, a Los-Angelesi Nyári Világjátékokra, s a tőle telhető legjobb eredménnyel képviselje Magyarországot a Speciális Olimpiai Játékokon.
A mérkőzések – az adományként felajánlott jelképes nevezési díjakon túl- szeretetet, megbecsülést, tiszteletet, bíztatást adtak Mazsinak, s örülhetett több kiváló, profi  ping-pongos kihívásának is. Több helyről érkezett adomány őszinte jókívánságokkal kísérve olyan pártolóktól, akik személyesen nem tudtak jelen lenni, vagy éppen nem tudnak bánni a ping-pong ütővel!
Mazsi minden alkalommal szívvel-lélekkel játszott, s ígérete szerint így fogja ezt tenni Los-Angelesben is!
Azt tudjuk róla, hogy nagyon nagy harcos! Azt is, hogy  most már semmi nem állja útját és július 21-én felszáll a repülőgépre, hogy legyőzze az akadályokat! Hajrá Mazsi !

  

Nincsenek megjegyzések: